Pogoji za članstvo

Združenje ONKO NET je pravna oseba zasebnega prava, ki se lahko povezuje z drugimi domačimi in mednarodnimi organizacijami z enakimi nameni in cilji, če sodelovanje ali združevanje pripomore  k uspešnejšemu delovanju našega združenja.

Član združenja lahko postane pravna oseba zasebnega prava, ki združuje onkološke bolnike, ali organizacija, ki s svojim programom pomaga in podpira onkološke bolnike. Organizacija lahko postane članica združenja ne glede na območje svojega delovanja.

Po s statutom predpisanih in izpolnjenih pogojih o včlanitvi organizacije onkoloških bolnikov v Združenje ONKO NET odloča Izvršni odbor združenja.

Združenje ima lahko v svojih vrstah tudi častne člane. To lahko postane posameznik ali pravna oseba, ki si skozi daljše obdobje prizadeva za izboljšanje položaja onkoloških bolnikov in s svojim delovanjem k temu tudi prispeva. Naziv častni član ali članica podeljuje Skupščina združenja.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu